Ahoj mami a tati

posíláme další pozdrav z Limy. Ve škole dobrý. Každý den máme teplé jídlo a paní učitelky se k nám chovají hezky, když tam zrovna dorazíme. Ale bude hůř začínají se nad námi stahovat mračna. Je tu zase ten blbec před tabulí co mi dělá problémy, je hrozně podobnej tomu ze střední a taky trochu… chcete vědět víc?

Velikonoce v Peru

Velikonoce v Peru jsme pojali velice pohodově. Jedním důvodem, že stále nemáme ready auto a 2. že kluci měli v pondělí (velikonoční pondělí tady neslaví) prezentaci v ateliéru. Prezentaci domu, který vymýšlí na jedno konkrétní místo v Limě (víc Vám k tomu tady napíšou časem sami) pro Velikonoce to… chcete vědět víc?

❄ BSSS 2015 - Peru ❆

V těchto dnech opět probíhá po roční odmlce legendární akce s názvem Burton Špindl Spring Sessions. My se nechceme smířit s tím, že bychom letos měli chybět, tak jsme se rozhodli přenést malou edici snowparku sem, do Peru. Přejeme celé produkční crew nejvíc zdaru, posíláme positive vibes a ať je… chcete vědět víc?

Zase to auto

Po delší odmlce jsme tu zpátky s několika novými zážitky. Většina se jich motá kolem naší nový káry a kolem školy, která nám před týdnem začala. Taky za námi dorazil surfovat kamarád z Krumlova Filip Gutwirth, kterej tu zustane 3 měsíce.                                    Škola začala jak jinak… chcete vědět víc?

☮ Máme auto - a jedem! ☮ ✌ ♫

Trvalo do déle než jsme chtěli, když jsme po 14 dnech čekání na konkrétní auto zjistili, že nás týpek vodí prostě za nos... Každopádně dopadlo to jak to dopadlo, a my Vám můžeme představit naše auto míru a lásky!! Takže peace & love, nohy nahoru, lístky do autobusu za 1,5 SOLU a vyprávění… chcete vědět víc?

Nový byt v Limě

                                                                                 LIMA ME GUSTAS TU                                                                                                     II. Zdravím naše čtenáře pokleslé literatury! Opět se hlásíme z města s neurčitým počtem obyvatel,… chcete vědět víc?

Peru 2015

Je 12:00 a já stojím u modré přepážky. Za ní stojí paní v modrém kostýmku společnosti KLM, která právě lepí na přepravní box našeho psa samolepku "this side up" aby Anu neletěla náhodou nohama vzhůru.  Anu má naštěstí modrej pas takže jsme byli paní sympatičtí a ze záhadného důvodu mi nezvážila… chcete vědět víc?

« Předchozí 1 2 Následující »